Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια( 24 Ιουνίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

Ταύρος

Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στη ζωή σου είναι θολό και δύσκολο, αγαπητέ Ταύρε. Ιδιαίτερα προς το βράδυ, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον Ερμή, οι συνθήκες γύρω σου θα είναι πιεστικές και πρέπει να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρξουν ευθύνες και υποχρεώσεις, που θα σε τραβούν πίσω. Προγραμμάτισε μία κουβέντα με τους οικείους σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Δίδυμοι

Πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία, που λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά, αλλά σταθερά βήματα και οι θετικές εξελίξεις δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

Καρκίνος

Πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή, επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία, που λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να τις εφαρμόσεις. Κινήσου με αργά, αλλά σταθερά βήματα και οι θετικές εξελίξεις δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι και τόσο καλή, αγαπητέ Λέων, και αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ερμή στον Καρκίνο, παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση είναι να κινηθείς με ουδετερότητα.

Παρθένος

Όσο μπερδεμένα κι αν τα νιώθεις όλα μέσα στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε, να γνωρίζεις πως στην ουσία δεν είναι έτσι. Πρέπει όμως να βρεις το χρόνο να τα ξεδιαλύνεις και να προχωρήσεις. Η ημέρα είναι καλή για να το κάνεις και να απαλλαγείς μια και καλή από τις έννοιες και τις σκοτούρες, που βάζουν φρένο στην εξέλιξή σου.

Ζυγός

Απόψε, αγαπητέ Ζυγέ, κάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, επιτέλους θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο, σιγά σιγά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που είναι σε στασιμότητα. Μείνε μακριά από υπερβολές και μην απομακρύνεσαι από τους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Τοξότης

Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς και πολύ υπομονή. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν στην καριέρα σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ερμή, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες εξελίξεις, που θα σε στεναχωρήσουν.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, η Σελήνη από το ζώδιό σου σε ευνοεί. Η τύχη λοιπόν είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω ό,τι κι αν σου πούνε και ξεκίνα να υλοποιείς τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω και να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Οργανώσου καλύτερα και βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου. Με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε, δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…