Αλήθεια, πόσα ρεφρέν που λέμε καθημερινά προέρχονται από το θέατρο; Ποιοι δημιουργοί και ποιοι ερμηνευτές μέσα από θεατρικές παραστάσεις έχουν εκφράσει άπειρα λόγια, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων μας;

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει στην αυλή του Θεάτρου «Χυτήριο» τη μουσική παράσταση «Κάποιο ρεφρέν… | Το τραγούδι στο θέατρο». Πολλά από εκείνα τα τραγούδια που θα ακουστούν προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία πρωτοτραγούδησαν καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπητοί και κυρίως, πάρα πολύ ξεχωριστοί.
Η μοναδική Πένυ Ξενάκη, η εκφραστικότατη Μαρία Κανελλοπούλου και ο εμπνευστής της ιδέας Νίκος Αβαγιανός θα μας μεταφέρουν σε κόσμους νοσταλγικούς. Δύο ακόμα καλλιτέχνες, άριστοι γνώστες του θεατρικού είδους, ο Γιάννης Σιαμσιάρης και η Σόφη Ζαννίνου θα δώσουν το παρών, προσδίδοντας έναν ακόμα πιο ξεχωριστό τόνο στη βραδιά… Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Γιώργο Τσοκάνη που παίζει πιάνο – πλήκτρα, ενώ στο μπουζούκι θα είναι ο Πάρης Καρακανάς.


Ραντεβού, λοιπόν, στις 8 Ιουλίου στο «Χυτήριο» για να σιγοτραγουδήσουμε όλα εκείνα τα τραγούδια που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής σκηνής.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει τη μουσική παράσταση
Κάποιο ρεφρέν…
Το τραγούδι στο θέατρο


ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΟΙ
ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
και ο ΝΙΚΟΣ ΑΒΑΓΙΑΝΟΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΜΣΙΑΡΗΣ

GUEST
ΣΟΦΗ ΖΑΝΝΙΝΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ / ΠΙΑΝΟ – ΠΛΗΚΤΡΑ
ΠΑΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΝΑΣ / ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

Δευτέρα 8 Ιουλίου
Χυτήριο Theater & Art Cafe
Ιερά Οδός 44, Αθήνα
210.34.12.313
www.chytirio.com
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10 € (με κρασί ή μπύρα)