Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Ιουνίου)

Κριός

Ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Κριέ. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται, με αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκινάς με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο φρόντισε να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Ταύρος

Μπορείς από σήμερα να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε κρατούσαν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά μεν, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές, που σου στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα.

Δίδυμοι

Αυτή η Παρασκευή είναι ευνοϊκή, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένειά σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Καρκίνος

Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Καρκίνε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων

Έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα, αγαπητέ Λέων. Προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει, για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασέ τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Παρθένος

Ο παράγοντας της τύχης δεν λείπει σήμερα από την ζωή σου, φίλε Παρθένε. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα, επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα τα καταφέρεις μία χαρά.

Ζυγός

Αυτή η Παρασκευή θα φέρει απρόσμενα νέα στη ζωή σου, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Ζυγέ. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη της Αφροδίτης με τον Δία, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Σκορπιός

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Σκορπιέ, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητά σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα να δεις τις καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ό,τι είναι ένας τσακωμός.

Αιγόκερως

Μην επηρεάζεσαι σήμερα από εξωγενείς παράγοντες και βρες τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπίες σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Κοινωνικές καταστάσεις θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε αγχώσουν. Με την θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη, γι’ αυτό πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος, για κάθε ενδεχόμενο.

Υδροχόος

Σήμερα αρχίζεις να ηρεμείς, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, που σου παρέχει επιτέλους μια στοιχειώδη ικανοποίηση. Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική περίοδος σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με εκκρεμότητες που έχεις, με κάποια άτομα της οικογένειας. Με σύμμαχο σου τον Δία στον Καρκίνο, ξεκαθάρισε ό,τι δεν μπορούσες στο παρελθόν και θα λυτρωθείς.

Ιχθείς

Οι υποχρεώσεις σου είναι αμέτρητες, με αποτέλεσμα να έχεις εξαντληθεί, αγαπητέ Ιχθύ. Πρόσεξε τη διατροφή σου και κράτησε κάποιες ώρες για τη χαλάρωσή σου. Η Αφροδίτη από χτες στο ζώδιο του Λέοντα, σε ευνοεί και πολύ γρήγορα θα δεις κάποιους στόχους σου να υλοποιούνται. Ετοιμάσου να δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ικανοποιήσουν τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.