Ο ξεχωριστός δημιουργός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής Κωνσταντίνος Βήτα, θα ξεδιπλώσει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά ...ηχο - τοπία του, αύριο Σάββατο, στο Gagarin 205, στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, συνθέτης και τραγουδοποιός ξεκίνησε από το ηλεκτρονικό γκρούπ των στέρεο νόβα συνεχίζοντας μοναχικά μέχρι και σήμερα μια μουσική πορεία γεμάτη από αξιοσημείωτες συνεργασίες με θεατρικούς και κινηματογραφικούς σκηνοθέτες.

Δημιούργησε το transformations, ίσως την πιο τολμηρή ανάγνωση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, όπως και την μουσική για την πολυσυζητημένη παράσταση του Δημήτρη Παπαιωάννου 2.

Με επιρροές από την ηλεκτροακουστική μουσική δημιούργησε στην σόλο καριέρα του οχτώ από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα.

Έκανε την πρώτη του ατομική έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης το 2005 όπου παρουσίασε έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας και σχέδια.

Το 2010 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Θα διασχίσεις ένα πρωινό τον κόσμο» με τραγούδια, σημειώσεις και ανέκδοτα ποιήματα.

Στις συναυλίες του αυτή την χρονιά θα παρουσιάσει ένα μέρος από την δισκογραφική πορεία, παρουσιάζοντας και ανέκδοτα κομμάτια από το ηλεκτρονικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα.