Το Μερσιέ και Καμιέ, έργο του Ιρλανδού μαιτρ του θεάτρου του παραλόγου Σαμουέλ Μπέκετ θα παρουσιάσει ο Γιάννης Κακλέας σε μια 24ωρη παράσταση στην Πειραιώς 260, Κτήριο Η  για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2013. Η παράσταση ξεκινάει Παρασκευή 28/6 23:59 και τελειώνει το Σάββατο 29/6 τα μεσάνυχτα. Διαρκεί δηλαδή και τις 24 ώρες του Σαββάτου.

Οι δύο ήρωες του Μπέκετ προσπαθούν να δουν το αόρατο, να ακούσουν το ανήκουστο. Να μιλήσουν για να σιωπήσουν και το αντίστροφο. Ταξιδεύουν χωρίς να φτάνουν, πιστεύουν για να διαψευσθούν, εκκινούν για να επιστρέψουν. Μια αέναη περιπλάνηση. Ο Γιάννης Κακλέας στη νέα του παράσταση, διάρκειας 24 ωρών, συνθέτει μια μεταθεατρική εμπειρία-αγρύπνια όπου η διερώτηση για την πίστη και την αναζήτηση, για την ισχύ και την εξάρτηση, για την πραγματικότητα και τις αυταπάτες της στοιχειώνει τους θεατές και τους ερμηνευτές. 

24 ώρες (Η παράσταση ξεκινάει μεσάνυχτα της Παρασκευής και τελειώνει μεσάνυχτα του Σαββάτου. Είναι 24 ώρες χωρίς διάλειμμα, αλλά οι θεατές μπορούν ελεύθερα να μπαινοβγαίνουν στο θέατρο, όποια ώρα και όσες φορές το επιθυμούν) 

Μετάφραση 
Άρης Μπερλής 

Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία 
Γιάννης Κακλέας 

Φωτισμοί 
Σάκης Μπιρμπίλης 

Ηχητικός σχεδιασμός 
Κωστής Φιορέτος 

Επεξεργασία εικόνας 
Νίκος Δημητριάδης 

Ερμηνεύουν 
Άρης Σερβετάλης 
Κώστας Φιλίππογλου 
Κίμων Φιορέτος 
Μένη Κωνσταντινίδου