Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Ιουλίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί με τις επιρροές που δέχεσαι, από την αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, η υπερβολική ειλικρίνειά σου, μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον, να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή, αγαπητέ Ταύρε, και θα δεις πολλές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα, που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις κάποια επείγοντα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, αγαπητέ Καρκίνε, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με προγραμματισμό και σκέψη, για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να δεις μερικά πράγματα πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Στις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, κινήσου με πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Παρθένος

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις, αγαπητέ Παρθένε, γιατί η αρνητική όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις προσπάθειές σου.

Ζυγός

Η ημέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δεν σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο θα κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία σου και χρησιμοποίησέ την, ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μην βιαστείς αλλά πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα σου χαρίζει ευελιξία και επικοινωνιακή διάθεση, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επίσης, σου χαρίζει και αρκετή υπομονή, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη λόγω κάποιων δυσκολιών, που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Κάνε τις απαραίτητες επαφές που χρειάζεσαι, αλλά να θυμάσαι πως πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επιτυχία και ευόδωση των σχεδίων σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας πράγματα του παρελθόντος ακάλυπτα. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, μείνε σήμερα προσηλωμένος στους στόχους σου και κάνε ό,τι μπορείς για να μην χάσεις την μπάλα. Η αρνητική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Κρόνο, θα προκαλέσει μικροεμπόδια στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, που θα αποσπάσουν την προσοχή σου. Κάνε υπομονή και μείνε όσο μπορείς πιο ψύχραιμος.