Σε ατμόσφαιρα αποθέωσης από το ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε το Αμαλίειο πραγματοποιήθηκε η συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη, που άνοιξε τον κύκλο των μουσικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το Καλοκαίρι 2013. Την εξαιρετική εμφάνιση της τραγουδίστριας χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που παρακολούθησε τη συναυλία.

Τους χιλιάδες των θεατών που γέμισαν το θέατρο καλωσόρισε ο κ. Πατούλης, στους οποίους ευχήθηκε ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό καλοκαίρι συντροφιά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που φιλοξενεί το Φεστιβάλ του Αμαρουσίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Σεπτεμβρίου 2013. Ευχαρίστησε τον κόσμο για το θερμό αγκάλιασμα των εκδηλώσεων με τη συμμετοχή δημοφιλών και αγαπημένων καλλιτεχνών με πρόβλεψη εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων για τους κατοίκους αλλά και με πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

«Με μηδενικό κόστος για τους Μαρουσιώτες, μέσα από συνεργασίες που εξασφαλίσαμε εντελώς δωρεάν, έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε φέτος το καλοκαίρι στην πόλη μας σημαντικά ονόματα από το χώρο του θεάματος και να προσφέρουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την ευκαιρία να απολαύσουν ποιοτικές βραδιές πολιτισμού. Η θερμή υποδοχή του Φεστιβάλ δικαιώνει την επιλογή μας να στηρίζουμε, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο, τον πολιτισμό στην πόλη μας» δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, όπως και ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται με τις εμφανίσεις του Παύλου Παυλίδη, του Δημήτρη Σταρόβα και Μπάμπη Στόκα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Ελένης Βιτάλη, ενώ στο θεατρικό πρόγραμμα θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις «Ο Μάικ ο φασολάκης», «Ο Επιθεωρητής» και «Ο Αίσωπος κάτι έχει να σας πει» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, από την ομάδα «Κιβωτός».