Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Ιουλίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ασχολήσου σήμερα με δικά σου άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι πως έχεις πολλές ικανότητες και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Ταύρος

Η σημερινή Τετάρτη είναι μία μέρα με πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Μπορείς να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα προκαλούσαν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν. Μπορείς πραγματικά να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Αυτή η Τετάρτη θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Έτσι, και δεν θα αγχωθείς, και θα τελειώσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις κρυφές σκέψεις που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και αισθάνεσαι καλύτερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα, στις συζητήσεις που θα κάνεις με όσους συναναστρέφεσαι, να ρίξεις τους τόνους και μην φτάνεις στα άκρα. Η ημέρα είναι επικίνδυνη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό προσπάθησε να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με ηρεμία και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις - ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, για να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Μην πελαγώνεις με τις καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καθυστερήσεις, και μείνε συνεπής στην κάλυψη των ευθυνών που έχεις αναλάβει.

Παρθένος

Σήμερα φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις, αγαπητέ Παρθένε. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τον Ταύρο, με τον Δία από τον Καρκίνο, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Ζυγός

Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τον Ταύρο με τον Δία από τον Καρκίνο, σε επηρεάζει άμεσα και θολώνει τη σκέψη σου.

Σκορπιός

Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς βιαστικά, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα που σε βασανίζουν. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι που μπορείς να έχεις. Προτίμησε την διπλωματική οδό, που μπορεί να σου δώσει συμφέρουσες λύσεις, τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές.

Αιγόκερως

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς για να τα βελτιώσεις. Η σημερινή Τετάρτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί ίσως σου προσφέρουν κάποιες λύσεις που δεν τις είχες σκεφτεί!

Υδροχόος

Μέχρι το μεσημέρι, αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου σχέσεις και ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσεις και κάποια επιπλέον χρηματική αμοιβή. Από εκεί και μετά όμως, η αισιοδοξία σου μπορεί να σε παρασύρει σε άπληστη συμπεριφορά, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς με γνώμονα μόνο τη λογική σου.

Ιχθείς

Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αγαπητέ Ιχθύ, και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την ανοδική πορεία σου. Θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά ζητήματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μπορείς να λύσεις κάποια οικογενειακά θέματα, που ενδεχομένως μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη και σταματούν την εξέλιξη σου και να ετοιμαστείς κατάλληλα για τα μελλοντικά σου σχέδια.