Ραντεβού στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής κλείνει στο κοινό του αυτή την Παρασκευή ο Leon, κατά κόσμον Τιμολέων Βερεμής, ένα από τα χαρισματικότερα νέα ταλέντα της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής σκηνής για μία συναυλία που θα ξεκινήσει «After Sunset» (Μετά το ηλιοβασίλεμα), στις 9 το βράδυ. 

Η συναυλία του Leon στον κήπο του Μεγάρου σηματοδοτεί την τελευταία εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη στην Αθήνα πριν την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου του, στην Αμερική με την υπογραφή του Tony Doogan, παραγωγού πολύ γνωστών συγκροτημάτων, όπως οι Belle & Sebastian και οι Mogwai. Η μουσική έκπληξη της χρονιάς, η 17χρονη και πολλά υποσχόμενη Sma Rag Da, Σμαράγδα Αλεξανδρή, το κορίτσι από την Πάτρα που κέρδισε το κοινό με το κομμάτι της «Take Your Time» θα ανοίξει τη συναυλία.

Η γνωριμία του κοινού με τον Leon έγινε το 2010 με την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του άλμπουμ «Futrue», που προκύπτει από τον αναγραμματισμό της λέξης future (μέλλον) και τη λέξη true (αληθινό). Η ανταπόκριση του άλμπουμ ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμα και του ίδιου του καλλιτέχνη, δημιουργώντας αξιώσεις για μια διεθνή καριέρα. Το «Futrue» αποτελεί μια συλλογή εμπειριών, εικόνων, συναισθημάτων και ήχων από την παιδική και την εφηβική του ηλικία. Όπως αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του, από παιδί διέθετε πολύ φαντασία και η μουσική αποτελούσε το καταφύγιό του. Ο τρόπος με τον οποίο η μουσική ενώνει, συγκινεί, προτρέπει και δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να ταξιδεύουν με το μυαλό τους, του πρόσφερε ελευθερία… 

Στη συναυλία του Κήπου του Μεγάρου, ο Leon και η μπάντα του θα ερμηνεύσουν καινούργια κομμάτια μαζί με τα ήδη γνωστά από τον πρώτο του δίσκο (Children Of Tomorrow, Someday), καθώς και διασκευές αγαπημένων γνωστών τραγουδιών. Μια σπουδαία μπάντα που αποτελείται από τους καλύτερους νέους μουσικούς της ανεξάρτητης σκηνής πλαισιώνει τον νεαρό καλλιτέχνη: ο Θοδωρής Βρανάς στα τύμπανα, ο Κωνσταντίνος Βαβούσης στο μπάσο, ο Στέλιος Προβής στην ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, η Νεφέλη Λιούτα στα φωνητικά, βιολί, πλήκτρα, κρουστά και ο Τζιμ Σταρίδας στο τρομπόνι, πλήκτρα. Την επιμέλεια ήχου υπογράφει ο Μιχάλης Τσομπάνογλου.

Προπώληση εισιτηρίων:  7 ευρώ
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 9 ευρώ

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr