Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Ιουλίου)

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε σημαντικές αλλαγές, σε κάποιους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου, που δεν σε ικανοποιούν. Δεν θα πρέπει όμως να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το μεσημέρι και μετά, θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν σε εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος

Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τον Ήλιο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει. Αν μπορείς και έχεις βέβαια την δυνατότητα, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όσα θα συμβούν και κάθισε να σκεφτείς. Αφομοίωσε τις αλλαγές, προσαρμόσου και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε, καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελά σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα κατά πολύ.

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου, για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις έντονο εκνευρισμό, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως σημαντικό αποτέλεσμα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν στο παρελθόν, χωρίς να εκνευρίζεσαι, ό,τι και αν γίνει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο και αν βλέπεις ότι οι υποθέσεις σου συναντούν εμπόδια, κάνε ένα διάλλειμα και συνεχίζεις αύριο…

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το μεσημέρι και μετά, θα αρχίσεις να βρίσκεις επιτέλους τους ρυθμούς σου, που τους είχες χάσει, εξαιτίας θεμάτων που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική. Όποιες ενέργειες κάνεις, οφείλεις να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς με παρορμητισμό.

Ζυγός

Μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και ο Ήλιος πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ουρανό και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις, αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Σκορπιός

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, γιατί σε δέσμευε ο συναισθηματισμός σου, επιτέλους σήμερα θα κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μπορείς να κάνεις επαφές με τα δικά σου πρόσωπα, για ανταλλαγές απόψεων και για εκτόνωση της ψυχικής πίεσης που νιώθεις.

Τοξότης

Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις, αγαπητέ Τοξότη. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει χρόνος για τον εαυτό σου. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσεις λίγο την υγεία και την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι αρκετά χαλαρή, με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το μεσημέρι και μετά, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά σου άτομα. Είναι καιρός να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου και τη διατροφή σου. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Υδροχόος

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Υδροχόε. Αυτό θα σε κάνει να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Έτσι, θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που μπορεί να παρουσιάζουν στασιμότητα.

Ιχθείς

Οι βάσεις που έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου είναι πολύ καλές, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αλλάξεις σήμερα πορεία, αν προκύψουν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου. Η ημέρα θα είναι έντονη, σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές αποφάσεις, για σημαντικά θέματα της ζωής σου.