Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ( 7 Ιουλίου)

 

Κριός

Η Σελήνη σήμερα από τον Καρκίνο πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία, αγαπητέ Κριέ, και αυτό απαιτεί από εσένα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει τις ενέργειές σου, αλλά και να χρησιμοποιήσεις τον δρόμο της διπλωματίας στον μέγιστο βαθμό στα λεγόμενά σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Φρόντισε να ελέγξεις την ευαισθησία σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος καταστάσεις.

Ταύρος

Η ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, χρειάζεται έξυπνους ελιγμούς, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στις υποθέσεις σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε προβληματίσει αρκετά στα θέματα που ήταν άλυτα, αλλά δεν πρέπει να περιμένεις να εξελιχθούν εις βάρος σου, πριν κάνεις κάποιες κινήσεις, να τα βελτιώσεις. Μίλα με τα αγαπημένα σου άτομα ή με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι και θα δεις ότι θα βρεις τις πιο σωστές λύσεις.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα σε παιδέψει όσον αφορά στους στόχους που έχει θέσει, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα. Αξιοποίησε τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, έστω και με αργούς ρυθμούς. Κάποια πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδό σου. Δείξε αποφασιστικότητα και μην επιτρέψεις τέτοιες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Αυτή η Κυριακή, με την Σελήνη από το ζώδιο σου, να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Δία και τον Πλούτωνα, θα σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου, ευνοούνται τα ερωτικά θέματα και θα έχεις τη βοήθεια του συντρόφου σου σε κάθε σου κίνηση ή προβληματισμό.

Λέων

Αυτή η Κυριακή θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από την μεριά σου, αγαπητέ Λέων. Λίγη μόνο προσοχή χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι στον τομέα αυτό από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία, και οι δύο από το ζώδιο του Καρκίνου, και σε παρασύρει στο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να βρεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Παρθένος

Η σημερινή Κυριακή θα είναι για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, ημέρα έντασης και εκνευρισμού, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή στις καθημερινές ασχολίες σου. Οι σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κανείς ή ό,τι πεις, πρέπει να είναι ιδιαίτερα μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά και πνευματικά.

Ζυγός

Έπειτα από τόσες σκέψεις και μελέτη όλων των παραγόντων, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να έχεις πλέον καταλήξει ακριβώς σε ποιες κινήσεις θα πρέπει να προβείς, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Σήμερα λοιπόν, που η Σελήνη από τον Καρκίνο πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και σε επηρεάζει θετικά, κάνε ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, αν όχι να φτάσεις ακριβώς εκεί που θέλεις.

Σκορπιός

Θετική θα είναι η σημερινή Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε εμπιστεύονται απόλυτα.

Τοξότης

Σήμερα αναμένονται καλές εξελίξεις στα θέματα που σε αφορούν άμεσα, αγαπητέ Τοξότη, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Κρόνο. Δεν αποκλείεται ακόμη να δεις κάποιους από τους στόχους να πραγματοποιούνται με επιτυχία.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να δείξεις πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνουν οι όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Δία και τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου. Καλό θα είναι να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, γιατί δεν έχουνε όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου και μπορεί να προσπαθήσουν να σε παραπλανήσουν. Η ημέρα κρύβει πολλές και, ενδεχομένως, δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς θα σε αιφνιδιάσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Υδροχόος

Με τις αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Δία, αγαπητέ Υδροχόε, μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με ‘‘υπόγειους’’ και πλάγιους τρόπους. Αν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερα να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις τις επιθυμίες σου. Έτσι, ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα, που μπορεί να αποβούν μοιραία στο μέλλον.

Ιχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με την Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, θα έχεις καλύτερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητα σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

 

TAGS