Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Ιουνίου)

Κριός

Πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Κριέ, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο για να τις διαχειριστείς. Δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζεις τα πράγματα, αφού με λίγη συγκέντρωση μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίσει τίποτα.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, αγαπητέ Ταύρε. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις τώρα, που η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Καρκίνο και ο Κρόνος επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό και σε ευνοεί, ώστε να μπορέσεις να απαλλαχτείς από το άγχος και την πίεση που περνάς.

Δίδυμοι

Τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά όλα μπορούν να γίνουν.

Καρκίνος

Σήμερα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που γίνεται απόψε στον Καρκίνο, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει και μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Παρθένος

Σήμερα έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν ανέχεσαι με τίποτα τη στασιμότητα, αγαπητέ Παρθένε. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός με τόση γκρίνια που σε είχε κυριεύσει τις τελευταίες ημέρες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, θα σου φέρει χρήσιμες γνωριμίες, που αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.

Ζυγός

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα οποία θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι σε απασχολεί πραγματικά, για να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.

Σκορπιός

Όλη την εβδομάδα έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές και προβλήματα, αγαπητέ Σκορπιέ, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν καταστήσει κάπως ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Είναι ώρα να πάρεις το πάνω χέρι, ακόμα και με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο, καθώς και ο Κρόνος που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, σε ευνοούν σημαντικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Τοξότης

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, κι αυτό κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Δρομολόγησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με τις συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, η δυναμικότητά που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να φέρει από πολύ θετικά έως καταστροφικά αποτελέσματα, αγαπητέ Αιγόκερε, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου, σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Αν τη διοχετεύσεις στα σχέδιά σου όλα θα πάνε καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς σε εντάσεις με δικά σου άτομα, που το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον και όχι το παρελθόν σου, αγαπητέ Υδροχόε. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο, θα είναι τέτοια που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σε αυτό θα συμβάλλουν και τα πολύ δικά σου άτομα.

Ιχθείς

Σήμερα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σε επηρεάζει άμεσα, αγαπητέ Ιχθύ. Οπότε δικαιούσαι λίγο εκνευρισμό, λίγη ένταση και λίγη (έως πολλή) αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα.