Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Ιουνίου)

Κριός

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Κριέ, εξαιτίας της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος με τον Ερμή, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Σκέψου και άλλαξε τη στάση σου, γιατί μπορεί να φταις και εσύ σε μερικά πράγματα, που δεν σου βγαίνουν όπως θα ήθελες.

Ταύρος

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα πραγματοποιήσει σήμερα αρνητική όψη με τον Ερμή, που βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση, αγαπητέ Ταύρε, και μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Καρκίνος

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιό σου και σε επηρεάζει. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Μην παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Λέων

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση, αγαπητέ Λέων. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Παρθένος

Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Με μεγάλη ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι κόποι και οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα συναντήσεις την επιτυχία.

Ζυγός

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε κρατούν πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις, για να τα δρομολογήσεις. Αν βάλεις μαζί και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται προς την κατεύθυνση που θέλεις εσύ.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, τα οποία σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Ωστόσο, εσύ καλό θα είναι να μην πάρεις θέση. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Τοξότης

Μία περίεργη Τρίτη ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και εκεί που πίστευες ότι είχες βάλει σε μία σειρά όλα τα πράγματα, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταρακουνήσουν την ηρεμία σου. Προσπέρασέ τα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν, θα είναι εφήμερες.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα, αγαπητέ Αιγόκερε. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά, μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει και δεν παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην επιτρέπεις να σου ρίχνουν την ψυχολογία οι εφήμερες δυσκολίες.

Υδροχόος

Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά θα είναι αυτή η Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό σου τομέα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Ιχθείς

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν, αγαπητέ Ιχθύ. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου.