current views are: 1

9 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση06:34

Σαγηνευτική η Λάνα Ντελ Ρέι στο Rockwave Festival

Σαγήνευσε το αθηναϊκό κοινό η Αμερικανή τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Λάνα Ντελ Ρέι κατά τη χθεσινή της εμφάνιση στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα και στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Δημοσίευση 06:34’
αρθρο-newpost

Σαγήνευσε το αθηναϊκό κοινό η Αμερικανή τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Λάνα Ντελ Ρέι κατά τη χθεσινή της εμφάνιση στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα και στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Σαγήνευσε το αθηναϊκό κοινό η αμερικανή τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι κατά τη χθεσινή της εμφάνιση στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα και στο πλαίσιο του Rockwave Festival.

Ο χώρος ήταν γεμάτος από κορίτσια που φορούσαν κοντά τζιν σορτς, είχαν λουλούδια ή μπαντάνες στα μαλλιά, ενώ κάποιες ήταν χτενισμένες σε sixties στυλ, δείχνοντας τη αγάπη τους για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Φυσικά δεν έλειψαν και οι πιο ακραίες ενδείξεις θαυμασμού, με τις πιο προχωρημένες να κάνουν body painting- δραστηριότητα που υπήρχε στον χώρο- γράφοντας το όνομά της σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Η ίδια σεμνή και άκρως ατμοσφαιρική, βγήκε στη σκηνή με ένα μίνι φόρεμα, όχι ξανθιά -όπως τη γνωρίσαμε όταν πρωτοβγήκε, αλλά καστανή και τραγούδησε για παραπάνω από μία ώρα, με το κοινό να τραγουδά μαζί της όλα της τραγούδια.

Ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε «στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου» δήλωσε, ενώ αμέσως μετά το πρώτο της τραγούδι κατέβηκε στο κοινό και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.

Ερμήνευσε όλες τις μεγάλες τις επιτυχίες της, δυο διασκευές με έκπληξη το «Knocking on heaven’s door» αλλά και το πιο πρόσφατο τραγούδι της «Young and Beautiful», για το οποίο είπε: «Δυστυχώς όταν κάνω περιοδεία δεν γράφω καινούρια τραγούδια, πρόλαβα όμως να γράψω αυτό εδώ, για την ταινία Great Gatsby».

Η Λάνα Ντελ Ρέι επιβεβαίωσε τη φήμη της περσόνας που συνδυάζει τη femme fatale, τη ντίβα του Hollywood των ’50s, αλλά και μια πιο ρομαντική εκδοχή, καθώς οι κινήσεις της πάνω στη σκηνή αργές -σχεδόν αδέξιες-, που όμως σε απόλυτη αρμονία με τη φωνή της, την έκαναν αισθαντική και σαγηνευτική.

Η Λάνα Ντελ Ρέι η οποία εισχώρησε δυναμικά στην παγκόσμια αγορά της μουσικής, το 2011 με το single «Video Games», έγινε ευρέως γνωστή το 2012 με το άλμπουμ «Born to die», το οποίο σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία. Τα τραγούδια «Blue Jeans» και «Summertime Sadness» ξεχώρισαν και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς σε όλον τον κόσμο. Η νοσταλγία που εκπέμπει για τη δεκαετία του 50′ σε συνδυασμό με τη σύγχρονη μουσική σκηνή, που αντιπροσωπεύει και στην οποία συμμετέχει, δημιουργούν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο φαινόμενο καλλιτέχνιδας, που όπως φαίνεται θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια.


σχετικα αρθρα