Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, δοκίμια, βιογραφίες, παραμύθια και βιβλία για παιδιά προσφέρονται σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές σε παζάρια βιβλίου που πραγματοποιούν εκδότες και βιβλιοπώλες στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, συνεχίζεται το καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου των εκδόσεων Κριτική. Λογοτεχνία αλλά και βιβλία για την πολιτική, τις επιχειρήσεις, την αυτοβελτίωση και πολλά άλλα θέματα προσφέρονται με έκπτωση μεγαλύτερη του 60%, σε ειδικό χώρο των εκδόσεων στο Γκάζι (Νευροκοπίου 8). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 5.00 μ.μ.

Ως το Σάββατο 20 Ιουλίου συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118). Ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες, αστυνομικά μυθιστορήματα, μαρτυρίες κ.ά., σε τιμές που ξεκινούν από 2 ευρώ και με εκπτώσεις που φθάνουν το 80%. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 4.00 μ.μ. και Σάββατο: 9.00 π.μ. ως 2.00 μ.μ.

Ως τις 4 Αυγούστου συνεχίζεται το παζάρι βιβλίου του βιβλιοπωλείου Ιανός στην Αθήνα. 2.000 τίτλοι λογοτεχνικών βιβλίων, δοκιμίων, λευκωμάτων, παιδικών, εφηβικών βιβλίων και σχολικών-εκπαιδευτικών βοηθημάτων και μουσικών CD διατίθενται από τη γνωστή αλυσίδα βιβλιοπωλείων σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ. IANOS Bazaar, στο κτίριο πολυκαταστημάτων FOKAS (Σταδίου 41, απέναντι από τη Στοά του Βιβλίου). Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή: 9.00 π.μ. ως 9.00 μ.μ., Σάββατο: 9.00 π.μ. ως 6.00 μ.μ.