current views are: 1

21 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση16:03

«Ο Ορέστης και ο σκύλος» της Νανάς Νικολάου

Ο Θίασος ’81, με παράδοση στο θέατρο για παιδιά, παρουσιάζει για την καλοκαιρινή περίοδο 2013 το έργο της Νανάς Νικολάου, «Ο Ορέστης και ο Σκύλος», σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου.

Δημοσίευση 16:03’
αρθρο-newpost

Ο Θίασος ’81, με παράδοση στο θέατρο για παιδιά, παρουσιάζει για την καλοκαιρινή περίοδο 2013 το έργο της Νανάς Νικολάου, «Ο Ορέστης και ο Σκύλος», σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου.

Ο Θίασος ’81, με παράδοση στο θέατρο για παιδιά, παρουσιάζει για την καλοκαιρινή περίοδο 2013 το έργο της Νανάς Νικολάου, «Ο Ορέστης και ο Σκύλος», σε σκηνοθεσία Πελαγίας Αγγελίδου. Τέσσερις εξαιρετικοί ηθοποιοί της νέας γενιάς, γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, γίνονται μια παρέα που θα ταξιδέψει το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη έως την Θράκη! 

Ένα θεατρικό, σύγχρονο διαδραστικό θέαμα – ακρόαμα που συνδυάζει το θέατρο με τον κινηματογράφο.
Ο παππούς του μικρού Ορέστη τού έχει σχεδιάσει μια βόλτα-έκπληξη μέχρι το κέντρο της πόλης, παίζοντας το κυνήγι του θησαυρού. Λύνοντας, μαζί με τα παιδιά θεατές, ένα – ένα τα αινίγματα του παππού, ο Ορέστης θα γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα. 

Μαζί με τα παιδιά θα παρατηρήσουν και θα αντιμετωπίσουν θέματα που μας απασχολούν καθημερινά: 
Περιβάλλον – Ανακύκλωση – Οικονομική κρίση. Θα μάθουν την αναγκαιότητα να φροντίζουν και να αγαπούν τα ζώα, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του βιβλίου και θα ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. 

Όταν ο Ορέστης φτάσει μέσα από κωμικές περιπέτειες στο θησαυρό τον περιμένει μία έκπληξη…! Μία έκπληξη που του δίνει τα εφόδια, αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο…! 

Κείμενο – στίχοι: ΝΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Σκηνοθεσία: ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ 
Παίζουν: Ορέστης Τρίκας, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Μυριέλλα Κουρέντη, Θοδωρής Αντωνιάδης 
Φιλική συμμετοχή στο ρόλο του Παππού ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ 

Σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ από 23 Ιουνίου
 


σχετικα αρθρα