Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Ιουλίου)

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, καλό είναι σήμερα να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου για όλα όσα θέλεις να κάνεις και να μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα ταλέντα σου είναι πολλά και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να είσαι ψύχραιμος ώστε να αντιληφθείς γρήγορα τις απαιτήσεις των περιστάσεων, αλλά και των γύρω σου.

Ταύρος

Αρκετές καθυστερήσεις, σου φέρνουν τα πάνω κάτω και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη ανασφάλεια αυτή την ημέρα, αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Πάντως, είναι σίγουρο ότι με το άγχος δεν θα καταφέρεις και πολλά, γι’ αυτό άλλαξε άμεσα στάση.

Δίδυμοι

Αυτή η Τρίτη είναι μια θετική μέρα για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη, πολλά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Οι εξελίξεις σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να βλέπεις τις καταστάσεις λίγο πιο αισιόδοξα.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να σκεφτείς κάποια ζητήματα ήρεμα και να βρεις τις λύσεις που αναζητάς εδώ και καιρό. Μην αφήσεις τίποτα να σε εκνευρίσει και κινήσου με προγραμματισμό, για να ξεπεράσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σου σταθεροποιούν μερικές καταστάσεις προς όφελος σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, πρέπει να αναλογιστείς όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και να κάνεις μια σωστή αποτίμηση, για να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις οριστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να κάνεις μια στροφή στη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους γύρω σου. Δείξε μια καλύτερη διάθεση και κινήσου με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα νεύρα μόνο σε κακό μπορούν να σε οδηγήσουν και πρέπει να τα περιορίσεις στο ελάχιστο.

Ζυγός

Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί μέσα από ζητήματα, που εξακολουθούν να σου δημιουργούν πρόβλημα, αγαπητέ Ζυγέ, και πρέπει να δεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου. Μέσα από κάποιες επαφές και συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα, ενδέχεται να τα βάλεις στον σωστό δρόμο. Με λίγη υπομονή και περισσότερη δουλειά, τα πράγματα θα φτιάξουν γρήγορα.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σου φέρνει λίγη αναστάτωση, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο και πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη στα γεγονότα που θα συμβούν γύρω σου. Λίγο το παρελθόν που επιστρέφει, λίγο κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις του παρόντος, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, και στον ελεύθερο χρόνο σου θα έχεις τη διάθεση να κάνεις μια ανασκόπηση στο παρελθόν και να λύσεις τα ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάνε τις κινήσεις σου χωρίς άγχος και βιασύνη και κυρίως, χωρίς να επηρεάζεσαι από το τι λένε οι γύρω σου.

Αιγόκερως

Η μέρα έχει αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και με λίγη καλή θέληση, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία, αλλά όχι με απερισκεψία και βιασύνη, και θα δεις ότι σύντομα θα ανταμειφτείς. Άλλωστε, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο συνεχίζει να προωθεί με το μαγικό ραβδί της όλες σου τις φιλοδοξίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.

Υδροχόος

Οι εκκρεμότητες που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, σε κάνουν να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Στην πραγματικότητα είναι όλα στο κεφάλι σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε με φίλους, που μπορούν να βοηθήσουν.

Ιχθείς

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί αυτήν την Τρίτη η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον φιλικό σου Καρκίνο. Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να αρχίσεις να αισιοδοξείς και να δεις με ψυχραιμία ακόμα και τα προβλήματα του παρελθόντος που σε καθυστερούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου.