"Κακές παρέες" στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει στο πλαίσιο του project «Κακές παρέες» τις ταινίες: Child Prodigy του Luc Dionne και το «Εγώ για Μένα» του Τζώρτζη Γρηγοράκη, οι οποίες θα προβληθούν αύριο Τρίτη (22/2).

Η ταινία μεγάλου μήκους του Luc Dionne, είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Ακολουθεί την πορεία του μουσικού παιδιού-θαύματος Andre Mathieu που σε ηλικία 6 ετών κατέπληξε κοινό και κριτικούς δίνοντας κοντσέρτα σε όλο τον κόσμο. Επονομαζόμενος «Ο Καναδός Μότσαρτ» ο Andre δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξή του ως πιανίστας και συνθέτης. Καθώς όμως μεγάλωνε, η ζωή του πήρε την μπαγκέτα από τα χέρια…Child Prodigy

Η ταινία μικρού μήκους «Κι Εγώ για Μένα» του Τζώρτζη Γρηγοράκη βασισμένη επίσης σε αληθινή ιστορία παρουσιάζει τη σχέση του Αντώνη και της Ευτυχίας.

O Αντώνης πρέπει να γυρίσει γρήγορα σπίτι του. H Ευτυχία είναι κολλημένη στην κίνηση. Μια ιστορία για μια σχέση αλληλεξάρτησης.

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης ταινίας, μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας αλλά και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας μικρού μήκους 2010 από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο