Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Ιουλίου)

Κριός

Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις, σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα ενεργείς αποφασιστικά, με μεγάλη ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση, και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε έτσι και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο το άγχος που σε καταβάλλει και πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό και σωστή, ορθολογική κρίση.

Δίδυμοι

Θα σε απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει, αγαπητέ Δίδυμε. Καλό θα είναι να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό και συνεπώς, αρνητικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ξεκινάει για εσένα μια πολύ καλή ημέρα, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι στο πλευρό σου και ευνοεί τις προσπάθειές σου.

Λέων

Φίλε Λέων, αν κάτι δεν σου αρέσει στη ζωή σου, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή η ανάγκη θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν χωρίς να κάνεις τίποτα. Η θετική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, σου δίνει κάθε βοήθεια για να κινηθείς δραστικά.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο από την μεριά σου. Όπως και να έχει όμως, καλό είναι να κρατήσεις μια διπλωματική στάση.

Ζυγός

Η σημερινή Πέμπτη σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Ζυγέ, παρότι οι συνθήκες γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Δίας με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αιγόκερως

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια σχέδια που κάνεις, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες και επιπόλαιες ενέργειες. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι την επιτυχία.

Ιχθείς

Η σημερινή Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, φίλε Ιχθύ. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Δίας με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, εύκολα σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου κάνουν και σε υποστηρίζει σημαντικά… από τις συνήθειές σου μέχρι και τις παρέες σου. Φρόντισε τον εαυτό σου, για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.