Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Ιουλίου)

Κριός

Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου, φίλε Κριέ, και να δεις ποιες καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη που μπορεί να έχεις, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Άρη από τον Καρκίνο, δεν συγχωρεί τέτοιου είδους ενέργειες.

Ταύρος

Σήμερα, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, αγαπητέ Ταύρε, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς λοιπόν και μείνε μακριά από τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Δίδυμοι

Αν είσαι Δίδυμος, αυτή η Κυριακή, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη, σε καλεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Λέων

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Λέων, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σου προκαλεί εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το εμπιστευτείς ή όχι.

Παρθένος

Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαύεσαι, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη αυτήν την Κυριακή, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη και καλό θα είναι να έχεις το νου σου.

Ζυγός

Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός, αγαπητέ Ζυγέ, τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η λογική σου, μπορείς να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε απασχολούν.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, φίλε Αιγόκερε, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αποφάσεις, τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα με δυσκολίες, λόγω της όψης που πραγματοποιεί ο Ερμής με την Αφροδίτη, αλλά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Ιχθείς

Σήμερα προσπάθησε, αγαπητέ Ιχθύ, να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να εμφανίζονται μπροστά σου, λόγω της σημερινής όψης ανάμεσα στον Ερμή και την Αφροδίτη. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.