Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Ιουλίου)

Κριός

Αρκετές καθυστερήσεις θα προκύψουν σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και από την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Άρη με τον Δία (και οι δύο από το ζώδιο του Καρκίνου), όμως εσύ πρέπει να μη δώσεις καμία σημασία και να μην απογοητευτείς. Επέμεινε στις προσπάθειές σου και θα δεις ότι η υπομονή θα σε ανταμείψει σύντομα, με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος

Η μέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, αγαπητέ Ταύρε, σου χαρίζει τα φόντα της σε οποιοδήποτε ξεκίνημα σκέφτεσαι να κάνεις αυτήν την περίοδο. Πάρε πρωτοβουλίες και κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, ώστε να ελευθερώσεις το πεδίο και να πας τη ζωή σου εκεί που θέλεις εσύ.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα σε βρίσκει λίγο κουρασμένο, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε να βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστείς και απόφυγε να κάνεις δραστικές κινήσεις, σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο και το μυαλό σου είναι κάπως θολωμένο και η κρίση σου δεν είναι σωστή. Αν χρειαστεί, φρόντισε να μιλήσεις με άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να ξεκαθαρίσεις τη σκέψη σου.

Καρκίνος

Είναι καιρός να δεις την πραγματικότητα κατάματα και να σταματήσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, φίλε Καρκίνε. Είναι κάποια άτομα που θέλουν το καλό σου και κάποια που σε σαμποτάρουν διαρκώς. Απόφυγε τη συναναστροφή με αυτούς τους ανθρώπους και γενικά αντιμετώπισε τις καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν καλά, πιο δραστικά και αποτελεσματικά.

Λέων

Η σημερινή μέρα, φίλε Λέων, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, σου δίνει τα εφόδια να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος, που είχες αφήσει άλυτα εδώ και καιρό. Μην αναβάλεις αυτές τις λύσεις, για να προχωρήσεις άνετα στα σχέδιά σου. Όπως και να έχει, απόφυγε τις εντάσεις και διατήρησε την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, θα έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στα πράγματα. Θα κάνεις διάφορες συζητήσεις και επαφές, με ανθρώπους που θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα για κάθε σου κίνηση. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τις δυσκολίες και τις αντιμετωπίζεις κατάλληλα. Συνέχισε έτσι για να φτάσεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Zυγός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, φίλε Ζυγέ. Σταμάτα να κοιτάς γύρω σου και να φροντίζεις τους άλλους. Έχεις τα δικά σου προβλήματα, που επιζητούν λύσεις και καλό είναι σήμερα, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Υδροχόο, να ψάξεις τρόπους και μεθόδους, για να τα αντιμετωπίσεις.

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, τα πόδια σου δεν πατάνε στη γη σήμερα, φίλε Σκορπιέ, και αυτό σε κάνει έρμαιο των καταστάσεων. Φρόντισε να προσγειωθείς και μην παρασυρθείς από κάποια σχόλια που μπορεί να σου χαϊδεύουν τα αφτιά, αλλά κρύβουν μεγάλους κινδύνους. Η ημέρα είναι καλή για να κάνεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του επαγγελματικού σου χώρου.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, θα σε κάνει να αναρωτηθείς για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σου. Καλό είναι να σκεφτείς τις πράξεις σου, αλλά μην μείνεις μόνο στη σκέψη. Σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο, είναι μία καλή στιγμή για να δραστηριοποιηθείς και να διευθετήσεις θέματα του παρελθόντος, αλλά και οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τίποτα για αργότερα.

Αιγόκερως

Ο τρόπος που λειτουργείς και σκέφτεσαι, φίλε Αιγόκερε, δημιουργεί πολλά ερωτήματα και ανασφάλειες στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και αυτό σήμερα θα βγει στην επιφάνεια με όχι και τόσο ευχάριστες συνέπειες για εσένα. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και να εξηγήσεις τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

Υδροχόος

Η καθημερινότητα σε έχει αποσυντονίσει, φίλε Υδροχόε, και καθώς οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, είναι καλό σήμερα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, να βρεις λίγο χρόνο να σκεφτείς τι κάνεις και να βάλεις ένα πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να πάψεις να αγχώνεσαι.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, κάποιες καθυστερήσεις σήμερα θα σε απογοητεύσουν, αλλά αν δείξεις υπομονή, θα έρθουν όλα όπως θέλεις. Κυρίως φρόντισε θέματα του παρελθόντος που σε κρατάνε πίσω και σε καμιά περίπτωση μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και τσακωθείς με τους δικούς σου ανθρώπους.