Την παράσταση «Freak Show» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Tandem από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης.

Τη δεκαετία του '60, τρεις γυναίκες διεκδικούν τον τίτλο της Miss Πόνος και ένας ματαιόδοξος παρουσιαστής παίζει το τελευταίο του χαρτί για την απόλυτη επιτυχία με το «The Johnny' s Show».

Στον ίδιο χώρο, τρεις ακόμα γυναίκες, με τον μουσικό τους σύντροφο και τις στοιχειωμένες φωνές τους, τραγουδούν για την παρακμή τους, τη φρίκη τού να αφήνεις και να αφήνεσαι. Όλα αυτά υπό τις μελωδίες των Nina Simone, Louis Armstrong, Bobby Vinton, Nick Cave, Duke Ellington, Queen και των Tiger Lillies.

Η παράσταση «κινείται» από τις ρωμαϊκές αρένες του 100 π.Χ., στα τσίρκο και τα freak show, μέχρι το stand up comedy, τα talk show και τα τηλεοπτικά realities του 2011. Το ερώτημα, που αναδύεται, είναι κοινό: Πόσο ο ανθρώπινος πόνος αντέχει στο χειροκρότημα και πόσο εσύ αντέχεις να τον χειροκροτάς;

Η θεατρική ομάδα Tandem δημιουργήθηκε το 2008. Τότε παρουσίασε το πρώτο της θεατρικό, τα «Ερωτικά Δεκεμβριανά '08», που ασχολούνταν με τον έρωτα κατά τη διάρκεια της «ταραγμένης» εκείνης περιόδου. Από τότε, οι Tandem αυτοσχεδιάζουν, παίζουν και τραγουδούν μαζί.

Το Freak Show σκηνοθετεί η Μαργαρίτα Γερογιάννη και παίζουν οι Δημήτρης Αντωνίου, Ειρήνη Γεωργαλάκη, Χριστίνα Δαλαμάγκα, Γιάννης Διακάκης και Ζέτη Φίτσιου.

Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στον χώρο «104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης», στην οδό Θεμιστοκλέους 104. Το εισιτήριο στοιχίζει 15 ευρώ και 12 ευρώ το φοιτητικό.