Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Αυγούστου)

Κριός

Για να προχωρήσεις μπροστά, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει, αγαπητέ Κριέ, και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Ταύρος

Η σημερινή Κυριακή σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Ταύρε, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με τον Ήλιο σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό, ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και οι ιδέες που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι σε κάποια ζητήματά σου. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ίσως να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, φίλε Καρκίνε, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Λέων

Αν είσαι Λέων, σήμερα θα επιστρέψουν “φαντάσματα” του παρελθόντος που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, με τον Ήλιο από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου πιο αποτελεσματικά δε θα λείψουν. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Παρθένος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις, φίλε Παρθένε, ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς, με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα το μυαλό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Τοξότης

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Τοξότη, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελός σου να την ακολουθήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα έχεις μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, αγαπητέ Αιγόκερε, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό, απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Υδροχόος

Ευτυχώς η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Ιχθείς

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.