Οι «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» δίνουν το φετινό τους συναυλιακό ραντεβού την Πέμπτη 8 Αυγούστου, 9:30 μ.μ, στο νησάκι Κουκουμίτσα στη Βόνιτσα παρέα με τον Μίλτο Πασχαλίδη, και σας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια...

Πλησιάζοντας επικίνδυνα τα 20 χρόνια στη δισκογραφία, ο Μίλτος Πασχαλίδης βρίσκει αφορμές για απολογισμούς και θυμάται τραγούδια «αδικημένα» από τις ζωντανές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια.

Γνωστός πια για την ιδιαιτερότητα των συναυλιών του, όπου τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο και η διάθεση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει στις πιο απρόβλεπτες επιλογές, ο Καλαματιανός στην καταγωγή, πολιτογραφημένος όμως Κρητικός, Μίλτος Πασχαλίδης έχει ενσωματώσει στα τραγούδια του την ελληνική παράδοση με τον πιο πετυχημένο τρόπο.
 
Ιδρυτικό μέλος των Χαΐνηδων, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια προσωπική πορεία και έχει καθιερώσει το δικό του ιδιαίτερο ύφος, που είναι εμφανές κυρίως στις ζωντανές του εμφανίσεις. Με ερμηνευτική δεξιοτεχνία αλλά και βαθιά γνώση της ελληνικής μουσικής κινείται με άνεση μεταξύ του σύγχρονου τραγουδιού και της παράδοσης, από το Τζίμη Πανούση στον Ερωτόκριτο και από το Θάνο Μικρούτσικο στο Μάρκο Βαμβακάρη...

Φυσικά δεν λείπουν τα δικά του τραγούδια, από τα γνωστότερα όπως τα: "Παραμύθι με λυπημένο τέλος",  "Φωτιά μου", "Στα είπα όλα" μέχρι τα πιο πρόσφατα από το δίσκο "Ξένοι σ’ ένα τόπο που αλλάζει". Τραγούδια γεμάτα ευαισθησία, θυμό, τρυφερότητα και χιούμορ. 

Μαζί του σε αυτό το παιγνίδι της μνήμης η Μιρέλα Πάχου με το πιάνο, το ακορντεόν και τη φωνή της, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα και ο πάντα συγκλονιστικός Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά.