Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Αυγούστου)

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου τη σημερινή ημέρα, λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Λέοντα και είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους και στα όνειρα σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Λέοντα, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με άτομα από τον περίγυρό σου, αλλά αν αξιοποιήσεις τη διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα προβλήματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και στο τέλος θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με τα άτομα που σε κάνουν να περνάς όμορφα, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Λέων

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά, αγαπητέ Λέων. Με τη Νέα Σελήνη όμως να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, καλό είναι σήμερα να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος

Η ημέρα, με Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, αγαπητέ Παρθένε, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα αρκετά εύκολα, με τις σωστές ενέργειες που κάνεις.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Λέοντα σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Σκορπιός

Έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης, αγαπητέ Σκορπιέ, και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί. Αυτό συνήθως προκαλεί την ευγνωμοσύνη των άλλων, αλλά άλλες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί τη δυσφορία του περίγυρού σου. Συνειδητοποίησε πως ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, αγαπητέ Τοξότη, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Υδροχόος

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Υδροχόε. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Ιχθείς

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά, αγαπητέ Ιχθύ, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις απόψεις ή και τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.