Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Αυγούστου).

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, χρειάζεσαι λίγη παραπάνω πίστη στον εαυτό σου, για να αλλάξει η διάθεσή σου και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Λέοντα θα σε βοηθήσει σημαντικά να κάνεις ορισμένες αλλαγές και να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις την καθημερινότητα να σε πάρει από κάτω, γιατί είναι ώρα για δράση και όχι για γκρίνια.

Ταύρος

Ξημερώνει μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα για εσένα, φίλε Ταύρε, όπου όλες σου οι σκέψεις θα παίρνουν σάρκα και οστά και θα μπορείς να υλοποιήσεις όσα επιθυμείς. Μην κάνεις πίσω στις προσπάθειές σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, όχι μόνο στα δικά σου ζητήματα, αλλά και σε θέματα των δικών σου ανθρώπων, που μπορεί να σε χρειάζονται.

Δίδυμος

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Δίδυμε, φέρνει μπροστά σου πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι πλανήτες σε ευνοούν αρκετά και μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των καταστάσεων.

Καρκίνος

Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά για εσένα, φίλε Καρκίνε, αλλά η απαισιόδοξη πλευρά σου δεν σε αφήνει να το δεις αυτό ξεκάθαρα. Ίσως πρέπει γενικά να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά σου, ίσως να προκαλεί μια στασιμότητα. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να διώξεις το άγχος και να δεις όσα σε απασχολούν με ηρεμία.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Λέων, και οι εξελίξεις θα είναι όλες υπέρ σου. Καταφέρνεις σιγά-σιγά να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα και με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιό σου, αντιμετωπίζεις δυναμικά τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, βάζεις μια σειρά σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε άγχωναν. Γενικά είσαι σε μια φάση που προγραμματίζεις με επιτυχία τις κινήσεις σου και όλα βαίνουν υπέρ σου. Μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός

Οι πλανήτες είναι καλοί μαζί σου σήμερα, φίλε Ζυγέ. Πρέπει να αξιοποιήσεις την εύνοιά τους και να ξεκολλήσεις από κάποιες απόψεις, που δεν σε αφήνουν να δεις την πραγματικότητα και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όπως ακριβώς τους αρμόζει. Μην γίνεσαι επίμονος και δες τα ζητήματά σου από μια άλλη οπτική γωνία.

Σκορπιός

Επιτέλους σήμερα, φίλε Σκορπιέ, δραστηριοποιείσαι και καταφέρνεις να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Θα μπορέσεις να παρουσιάσεις τις ιδέες σου και θα λάβεις πολλά θετικά σχόλια για αυτές. Το κλειδί προς την επιτυχία είναι η αυτοπεποίθησή σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής που κινούνται στον Λέοντα, σε βοηθούν σημαντικά να την διατηρήσεις.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα, φίλε Τοξότη, θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που έχουν να σου πουν ενδιαφέροντα πράγματα. Άκουσέ τους προσεκτικά και μην βιαστείς να επιμείνεις στις δικές σου απόψεις, γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξεις ρότα και να δεις ότι μπορείς να πλησιάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου, ακολουθώντας νέους δρόμους.

Αιγόκερως

Μην αφήσεις τον εκνευρισμό, φίλε Αιγόκερε, από κάποιες καθυστερήσεις να σε κυριεύσει σήμερα και να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στους τομείς που πηγαίνουν καλά. Κυρίως, δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και μην παρασύρεσαι σε μελαγχολικές διαθέσεις. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, αν επιδιώξεις να ξεκουραστείς και λίγο, γιατί σου χρειάζεται.

Υδροχόος

Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει χωρίς ενέργεια, αγαπητέ Υδροχόε, με αποτέλεσμα να μην κάνεις όλες τις δουλειές που είχες υπολογίσει. Όμως έτσι θα αφήσεις να μαζευτούν πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστείς στο μέλλον. Καλό είναι να ξαναβρείς τη δυναμικότητά σου, γιατί κινδυνεύεις να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Ιχθείς

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ. Θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα νιώσεις καλύτερα, χάρη σε κάποια ευχάριστα γεγονότα. Το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και όσα θέλεις να κάνεις, μπορούν τώρα υλοποιηθούν. Η δουλειά σου θα σου φέρει ικανοποίηση και κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.