current views are: 1

9 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση19:05

Πολιτιστικά δρώμενα στον Δήμο Φλώρινας τον Αύγουστο

Ξεκινούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 τα πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Δημοσίευση 19:05’
αρθρο-newpost

Ξεκινούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 τα πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Ξεκινούν το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 τα πολιτιστικά Δρώμενα του Δήμου Φλώρινας, τα οποία θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2013.

Η έναρξη των εκδηλώσεων, όπως και η λήξη, θα γίνει στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν εκτός από το Νέο Πάρκο, στην αυλή του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, στην αυλή του 3ου Γυμνασίου, στην πλατεία Ηρώων, στο ΔΑΚ Φλώρινας, στην πλατεία Γεωργίου Μόδη, στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, στην ελληνιστική πόλη της Φλώρινας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, στην αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και στο γήπεδο του ΤΕΙ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ενώ κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα και στη Στοά Σπυράκη, θα υπάρχουν εκθέσεις καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε για μια ακόμη φορά δίνοντας έμφαση στο φλωρινιώτικο στοιχείο και στην ανάδειξη του τοπικού δυναμικού του Δήμου μας, το οποίο είναι εξαιρετικά καλό.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Φλώρινας, όπως και όλοι οι Δήμοι της χώρας μας, θα κάνει και φέτος λίγες-αλλά ποιοτικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις, έτσι όπως ταιριάζει στους Φλωρινιώτες με το σημαντικό πολιτισμό που κουβαλούν αιώνες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των Φλωρινιωτών μουσικών, θα υπάρξει «Μουσικό Τριήμερο» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2013 στο Νέο Πάρκο Φλώρινας, υπό την αιγίδα του Δήμου Φλώρινας.


σχετικα αρθρα