Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (15 Αυγούστου).

Κριός
Φίλε Κριέ, μην αφήσεις αυτή την ημέρα να σε επηρεάσει το παρασκήνιο που μπορεί να παρατηρείς γύρω σου. Ουσιαστικά δεν μπορεί να σε βλάψει σε τίποτα. Μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Άφησε τις καταστάσεις να έρθουν όλες από μόνες τους και θα δεις στην πορεία ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλά.

Ταύρος
Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου, αγαπητέ Ταύρε. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και που είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Κινήσου με αρκετή εξυπνάδα και τελικά όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

Δίδυμοι
Τη σημερινή ημέρα προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά και λογικά γίνεται, φίλε Δίδυμε, διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και να μη φοβάσαι τίποτα. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου θα τα πετύχεις, αρκεί να τολμήσεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές.

Καρκίνος
Ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, αγαπητέ Καρκίνε. Με τον Ερμή σήμερα να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό, είναι η κατάλληλη στιγμή για εσωτερικές αναζητήσεις, που θα σου δώσουν τα όπλα για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Η ημέρα αυτή θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας ό,τι κι αν ξεκινήσεις και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία! Ακολουθώντας τα ένστικτά σου, θα βγεις νικητής σε πολλές μάχες, που νομίζεις ότι είναι χαμένες.

Λέων
Η αστάθεια και η ασάφεια θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας για εσένα, φίλε Λέων. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να φυλαχτείς, γιατί μπορεί να υπάρχουν κάποιες κρυμμένες παγίδες που δεν τις έχεις αντιληφθεί. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα κληθείς να κάνεις κάποιες επιλογές και θα δοκιμαστείς από τις καταστάσεις. Με την εντιμότητα που έχεις, την εξυπνάδα, αλλά και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη του Ερμή με τον Ουρανό, θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμησε να κάνεις στη ζωή σου όσες αλλαγές απαιτούνται, για να καλυτερέψουν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν σε δικά σου άτομα.

Ζυγός
Μια τάση για απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σε διακρίνει σήμερα, φίλε Ζυγέ, αλλά κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει να αποβληθούν άμεσα και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα και θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. Φρόντισε να περάσεις το βράδυ μαζί με αγαπημένα σου άτομα και να αποφορτιστείς από το άγχος της ημέρας.

Σκορπιός
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά θα πρέπει να κινηθείς άμεσα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν. Σχεδίασε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και ξεκίνα να υλοποιείς τους στόχους σου, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τοξότης
Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να κινηθείς προς κάθε κατεύθυνση και να μην υποχωρήσεις με κάποιες μικροδυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Ο δυναμισμός σου θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και με την αποφασιστικότητά σου, θα ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να κάνεις ένα μικρό απολογισμό της ημέρας, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αιγόκερως
Μία πολύ ευχάριστη και δημιουργική ημέρα θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, φίλε Αιγόκερε, και με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σε επηρεάζει θετικά, πολλές θα είναι οι ευχάριστες εξελίξεις που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να αρπάξεις άμεσα τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και να τις εκμεταλλευτείς. Να θυμάσαι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα πρέπει άμεσα να τις αξιοποιήσεις, για να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Συγκράτησε τη φαντασία σου σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, και άφησε τη λογική σου να κάνει το καθήκον της. Άριστες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου τη σημερινή ημέρα, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Φρόντισε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου και αξιοποίησέ τις ήρεμα.

Ιχθείς
Η επιτυχία θα είναι όλη δική σου τη σημερινή ημέρα, φίλε Ιχθύ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να γλυκαίνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να περιμένεις διαφόρων ειδών εξελίξεις, τις οποίες αν χειριστείς κατάλληλα, θα προωθήσεις τόσο την καριέρα σου όσο και την ερωτική σου ζωή. Μην ξεχνάς ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός και μεθοδικότητα, γι’ αυτό μην ξεχνιέσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.