Γαλλική φάρσα του 1907 ετοιμάζουν πυρετωδώς για τη νέα σεζόν ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Βίκυ Σταυροπούλου και μια ομάδα δέκα ακόμη ηθοποιών στην οποία συγκαταλέγεται και η Μίνα Αδαμάκη.

Το «Ψύλλοι στ’ αφτιά» του Ζορζ Φεϊντό, σε απόδοση Θοδωρή Πετρόπουλου υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου στο θέατρο «Αλίκη» σε παραγωγή Ελληνικής Θεαμάτων.

Έργο-ορόσημο της μπελ επόκ έχει τύχει ορισμένων εξαιρετικών παραστάσεων στην Ελλάδα, όπως εκείνη του 1976 με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αλλά και του 1984 με τον Σταύρο Παράβα. Η υπόθεση μας μεταφέρει στο Παρίσι όπου η Γκάμπριελ, έπειτα από χρόνια οικογενειακής ευτυχίας, αρχίζει να αμφιβάλλει για την πίστη του συζύγου της Βίκτορ- Εμμάνουελ. Ανησυχία που εκμυστηρεύεται στη φίλη της Λισιέν. Το γαϊτανάκι της κωμωδίας αρχίζει να πλέκεται όταν οι δύο φίλες για να «παγιδεύσουν» τον σύζυγο, του γράφουν επιστολή κλείνοντάς του ραντεβού σε αμφιβόλου φήμης ξενοδοχείο, αγνοώντας πως εκεί εργάζεται ως θυρωρός ο σωσίας του συζύγου της, Πος.

Τον θίασο συμπληρώνουν οι: Κώστας Αποστολάκης, Σοφία Μουτίδου, Πάνος Βλάχος, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Κωνσταντίνος Κακούρης, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιώργος Κοψιδάς, Μάρκος Μπούγιας, Θωμάς Παλιούρας. Τα σκηνικά ετοιμάζει ο Μανόλης Παντελιδάκης και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.