Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Αυγούστου).

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου και η μέρα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις, για να μην εκτεθείς σε κινδύνους που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Ζήτα την βοήθεια φίλων, σε θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν. 

Ταύρος
Με την σημερινή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα έχεις τον έλεγχο τους απόλυτα και θα αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως σου κάνει παράπονα και σε στεναχωρήσει.

Δίδυμοι
Εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Δίδυμε. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στηρίγματα στο φιλικό σου περιβάλλον, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Καρκίνος
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεων, γιατί είναι προσωρινή.

Λέων
Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δεχτείς επίσης την βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα όλες τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και θα βρεις και ελεύθερο χρόνο, για να κάνεις τα δικά σου.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Ζυγός
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο να σε επηρεάζει θετικά. Θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που έχουν μείνει στάσιμα και σε τραβούν πίσω.

Σκορπιός
Βελτίωσε σήμερα τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Τοξότης
Η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Υδροχόο, θα κυριεύσει με ανασφάλεια τη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αιγόκερως 
Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ήδη σε καλά επίπεδα και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη ζωή σου.

Υδροχόος
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις πρόσωπα, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Ιχθείς
Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, αγαπητέ Ιχθύ, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.