Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Αυγούστου).

Κριός 

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Κριέ, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και ορισμένες απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος προς το μέλλον, που ανοίγεται μπροστά σου.

Ταύρος 

Αν δεν ελέγξεις τον εκνευρισμό σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, που θα δυσκολευτείς πολύ να διορθώσεις στο μέλλον. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και φρόντισε να μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Δίδυμοι 

Το πείσμα και η επιμονή δεν θα σου κάνουν καλό σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Καρκίνος

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς στις… δάφνες σου! Μην υποκύψεις λοιπόν και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ζυγέ, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Η ευαίσθητη πλευρά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά φρόντισε να μην επιτρέψεις να σε καταβάλει η μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Αιγόκερε. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Υδροχόος

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν, τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Ιχθείς

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Να θυμάσαι πως για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, κάνοντας πως δεν βλέπεις τα προβλήματά σου. Σήμερα, άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.