Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Αυγούστου).

Κριός

Σήμερα, αν είσαι Κριός, θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις για το τι έκανες λάθος στο παρελθόν και βέβαια, μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Ταύρος

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια που έμεναν σε στασιμότητα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα, αγαπητέ Ταύρε. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Δίδυμοι

Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες να διευθετήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και ηρεμήσεις. Με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Κάνε υπομονή, δούλεψε σκληρά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Καρκίνος

Σήμερα, το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, φίλε Λέων, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια, που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τις πράξεις σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα φέρει για εσένα εξελίξεις, φίλε Ζυγέ, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα, που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Τοξότης

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, αν είσαι Τοξότης, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα, που αφορούν στο παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την θετική επίδραση του Ερμή, που από χτες κινείται στην φιλική σου Παρθένο και που σε ευνοεί να κινηθείς δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητισμό, που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλοι.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, φίλε Υδροχόε, και μπορεί να σε να οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που προσδοκάς.

Ιχθείς

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, φίλε Ιχθύ. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.