Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Αυγούστου). 

Κριός
Καλό είναι σήμερα, φίλε Κριέ, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, προκειμένου να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, πριν πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ταύρος
Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις, αγαπητέ Ταύρε. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις στα προβλήματά σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, φίλε Δίδυμε, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Καρκίνος
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία.

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέων, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή με τον Ποσειδώνα, αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Παρθένος
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, αγαπητέ Παρθένε, και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου με τον Ποσειδώνα, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Ζυγός
Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, φίλε Ζυγέ. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αν είσαι Σκορπιός. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Τοξότης
Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, φίλε Τοξότη. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, αγαπητέ Αιγόκερε, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Υδροχόος
Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα, φίλε Υδροχόε, είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Ιχθείς
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες, θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που πολύ πιθανό να σου φέρει η αρνητική όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα.