current views are: 1

26 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση16:36

Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα κονσέρτο στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον Στέφανο Κορκολή για ένα κονσέρτο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013.

Δημοσίευση 16:36’
αρθρο-newpost

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον Στέφανο Κορκολή για ένα κονσέρτο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον Στέφανο Κορκολή για ένα κονσέρτο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013.

A’ Μέρος

Στην παιδεία του Στέφανου Κορκολή, όπως και στην παιδεία του κάθε Έλληνα, υπάρχει ο Μίκης Θεοδωράκης , και θα υπάρχει για πάντα. Σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο Στέφανος μας αποκαλύπτει αυτό το μυστικό του, αυτόν τον μεγάλο και παντοτινό του θαυμασμό στον Μίκη Θεοδωράκη, αφήνοντας τον εαυτό του ελεύθερο, έτσι ακριβώς όπως ο Μίκης Θεοδωράκης θέλει την ελευθερία, με μόνο σύμμαχο, το πιάνο…

…Στο πιάνο, ο Στέφανος Κορκολής, με την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη…

Β’ Μέρος

Ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή, ο συνθέτης, ο ερμηνευτής, τραγούδια που όλοι τραγουδάμε, τραγούδια που τραγούδησαν σπουδαίοι ερμηνευτές, μουσικές και συνθέσεις χωρίς όρια… τα μουσικά «πιστεύω» του Στέφανου Κορκολή. Και για πρώτη φορά τα καινούργια τραγούδια του Στέφανου Κορκολή.

Γ’ Μέρος

Η συνέχεια, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, “BloodyFaeries”, η πλέον πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Στέφανου Κορκολή, με την LindaGeyman.

«Πιστεύω στον ήλιο, στο γαλάζιο, στους ήχους, στην αγάπη για τη χώρα μου, στο μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη. Πιστεύω σε όλες και όλους εσάς, που με στηρίξατε και με στηρίζετε στα παλιά και νέα τραγούδια και στις μουσικές μου. Πιστεύω στο καινούριο.
“Όλα όσα πιστεύω” στις 3 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη.

Στέφανος


σχετικα αρθρα