Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Αυγούστου). 

Κριός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει, φίλε Κριέ, και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Ταύρος

Σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, φίλε Ταύρε, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση αν είσαι Δίδυμος, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και τα οποία θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα, όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Καρκίνος

Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, φίλε Καρκίνε, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Λέων

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Λέων, σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Παρθένος

Για να προχωρήσεις μπροστά, φίλε Παρθένε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Ζυγός

Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις, αγαπητέ Ζυγέ, και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είσαι σε μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα και την οικογένεια σου.

Τοξότης

Σήμερα, φίλε Τοξότη, το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις αρκετά σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Υδροχόος

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου, αν είσαι Υδροχόος, και θα σου χαλάσουν τη διάθεση με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Ιχθείς

Η κοινωνικότητά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη της, αγαπητέ Ιχθύ, και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία, αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σημαντικές επαφές και κάθε είδους συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις.