Οι δυσάρεστες συνθήκες που επικρατούν στη Λειβαδιά λόγω της πυρκαγιάς που έχει πλήξει την περιοχή, μας υποχρεώνουν να προβούμε σε ακύρωση της επικείμενης συναυλίας «Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας, η οποία είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας της Λειβαδιάς.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας «Μια αγκαλιά τραγούδια» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το Καλοκαίρι 2013 το Αρχαίο Ωδείο Πάτρας την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.

Μία συναυλία με ιδιαίτερο χαρακτήρα καθώς πραγματοποιείται για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ένα απόσταγμα από αγαπημένα μας τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία...

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά μας, τραγούδια που με τη φωνή της θα μας ταξιδέψουν, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε…

Μαζί της μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχοι σολίστες με ταλέντο και φαντασία, αλλά και ένας νέος τραγουδιστής -του οποίου η Άλκηστις επιμελήθηκε το καινούργιο cd-  ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής.