Για δύο μοναδικές συναυλίες έρχεται στην Αθήνα στις 22 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 23 Σεπτεμβρίου το ροκ τρίο White Hills.

Λίγο μετά την συμμετοχή τους στο soundtrack της νέας ταινίας του Τζιμ Τζάρμους «Only lovers left alive» και έχοντας στις αποσκευές τους τον νέο τους δίσκο, οι White Hills καταφθάνουν στη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και θα εμφανιστούν στη σκηνή του Six Dogs στην Αθήνα και το Eightball club στη Θεσσαλονίκη.

Το space rock trio με την avant-garde αισθητική και τις κινηματογραφικές αναφορές, έχουν στο ενεργητικό τους πολλές εκρηκτικές εμφανίσεις, ενώ από το 2005 συνεργάζονται με την δισκογραφική εταιρία «Thrill Jockey Records» έχοντας κυκλοφορήσει πολλούς επιτυχημένους δίσκους.

Special guests στις εμφανίσεις τους θα είναι οι «This Is Nowhere» στην ολοκαίνουργια εκδοχή τους που ακούει στο όνομα «Turn On Tune Down Drop d» που θα κυκλοφορήσει μέσω της νεοσύστατης εταιρείας «Hands In Sand».

Για τη συναυλία στην Αθήνα στο Six Dogs στις 22 Σεπτεμβρίου, το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42. Τηλ: 210 3608366) ενώ η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ.

Για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στο Eightball Club στις 23 Σεπτεμβρίου, το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του, που είναι περιορισμένα σε αριθμό, από το δισκοπωλείο Λωτός, Σκρα 7 στην τιμή των 13 ευρώ. Την ημέρα της συναυλίας το εισιτήριο θα έχει 15 ευρώ.