Ο Μάκης Παπαδημητρίου είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής για τη διανομή του «Φρανκενστάιν τζούνιορ» που ανεβαίνει στα τέλη του προσεχούς Νοεμβρίου στο θέατρο «Ακροπόλ» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

«Η μαγεία και η ατμόσφαιρα του έργου, το χιούμορ και το πνεύμα του» ήταν εκείνα που κέρδισαν τον σκηνοθέτη και που τον παρακίνησαν εδώ και τέσσερα ή πέντε χρόνια να το ανεβάσει.

«Είναι από τις ταινίες που έπαιξαν ρόλο στην εμπλοκή μου με το σινεμά. Κατά καιρούς τη βλέπω και την ξαναβλέπω, γελάω και θυμάμαι, κι αυτή η επανάληψη λειτουργεί πάντα θεραπευτικά μέσα μου» σημειώνει, ενώ τη χαρακτηρίζει την καλύτερη ταινία στο είδος της παρωδίας ταινιών τρόμου μαζί με τη «Νύχτα των βρικολάκων».

Οι συνθήκες μοιάζουν να είναι πλέον έτοιμες για την παράσταση που είχε αναγγελθεί και πέρυσι στον προγραμματισμό του «Ακροπόλ». Θα παίζεται, μάλιστα, μεταμεσονύκτιες ώρες κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Μάκης Παπαδημητρίου για τις δύο εκείνες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνει… αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθεί στο ιστορικό θέατρο της οδού Ιπποκράτους, αμέσως μετά το θέατρο Νέου Κόσμου όπου θα παίζει μαζί με τη Στεφανία Γουλιώτη στους «Αστερισμούς» σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.