Οι Βάκχες επέστρεψαν στην Αττική για τις τελευταίες παραστάσεις της καλοκαιρινής τους περιοδείας. Μιας περιοδείας που μετράει στιγμές αποδοχής και επιβράβευσης.

Στην πρώτη παράσταση στην Αθήνα, στα "Βράχια" του Βύρωνα ο κόσμος έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι είναι πρόθυμος να ενισχύσει μια αξιόλογη παραγωγή με σημαντικές ερμηνείες.

Προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού, άνθρωποι που αγαπούν το θέατρο και στηρίζουν τον πολιτισμό χειροκρότησαν ηθοποιούς και συντελεστές με θέρμη και ικανοποίηση. Ανάμεσά τους ο Σταμάτης Φασουλής, ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Εβελίνα Παπούλια, η Κερασία Σαμαρά, η Ελένη Κούρκουλα, η Ιωάννα Παππά, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Η πολυσυζητημένη παράσταση των Βακχών είναι ένα ακόμη παράδειγμα αφοσίωσης και επίπονης δουλειάς ανθρώπων που πιστεύουν στην ευεργετική επίδραση της τέχνης και στην αναγκαιότητά της.

Το πρόγραμμα των τελευταίων παραστάσεων της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σάκης Ρουβάς, Ρούλα Πατεράκη, Δημήτρης Λιγνάδης, Γιάννης Καρατζογιάννης, Δημήτρης Πασσάς, Μαρία Κίτσου, είναι:

02/09 Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

04 & 05/09 Κηποθέατρο, Παπάγου

06 & 07/09 Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»,  Βριλήσσια

08/09 Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια

09 & 10/09 Θέατρο Άλσους «Δ. Κιντής», Ηλιούπολη

12/09 Ανοικτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, Γαλάτσι

13 & 14/09 Βεάκειο Θέατρο, Πειραιάς

18 & 19/09 ΗΡΩΔΕΙΟ

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21.15