Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Η σημερινή Τρίτη, φίλε Κριέ, σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν πρόβλημα και σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση, αλλά σήμερα κάνε ό,τι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια, ώστε να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να πραγματοποιήσεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, φίλε Ταύρε, και αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Δίδυμε, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν θα σε αφήσει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.

Καρκίνος

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις, φίλε Καρκίνε, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσεις τις προσπάθειες για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Λέων

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αγαπητέ Λέων, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Παρθένος

Η σημερινή Τρίτη θα σε προβληματίσει αρκετά, φίλε Παρθένε, καθώς με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ποσειδώνα, κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή Τρίτη θα έχει πολύ άγχος για εσένα, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να τις προλάβεις όλες. Ό,τι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου, τόσο τα σωματικά όσο και τα συναισθηματικά. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά, δεν θα μπει ποτέ μία σειρά στη ζωή σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα κάνεις πολλές σκέψεις για το μέλλον σου, φίλε Σκορπιέ, και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθειά τους και μίλα τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Τοξότης

Η σημερινή Τρίτη είναι ιδιαίτερα φορτωμένη για το ζώδιό σου, φίλε Τοξότη, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Άρης με τον Ποσειδώνα, και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά, σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αιγόκερως

Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις, για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Υδροχόος

Σήμερα η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, φίλε Υδροχόε, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, ειδικά αν αποφασίσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Από την άλλη όμως, με τον Άρη να συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια μυστικά και σχόλια που θα σου κάνουν εντύπωση, αλλά καλό είναι να μην πεις την γνώμη σου. Μείνε ουδέτερος και χρησιμοποίησε τη διπλωματικότητά σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις με τα δικά σου πρόσωπα.

Ιχθείς

Σήμερα κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις, θα σου χαλάσουν τη διάθεση, φίλε Ιχθύ. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.