Η Zaz έρχεται στην Ελλάδα, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνει στο Λυκαβηττό και παρουσιάζει τα τραγούδια που αγάπησες και αυτά που πρόκειται να αγαπήσεις.

Από το «Je Veux» που ξεκίνησε σαν ένα μυστικό για λίγους και σύντομα εξελίχθηκε σε μανία, μέχρι τις σημερινές fresh μουσικές η Γαλλίδα θα «φτιάξει» κάτι χειροποίητο και πολύχρωμο… με το χέρι στην καρδιά. Και έτσι όπως θα είσαι με το χέρι στην καρδιά και σε κατάσταση αναμονής θα έρθει η Μαριέττα Φαφούτη με τη μπάντα της για να ανοίξει την αυλαία και να παρουσιάσει μία από τις πολύτιμες μουσικές της παραστάσεις παρέα με την 8μελή μπάντα της.  Όσοι έχουν βιώσει και έχουν ευεργετηθεί από τις «Kookoobadi nights», αυτοί που έχουν αγαπήσει τo φως και την αισιοδοξία ξέρουν καλά τι σημαίνει να γίνεσαι ο ήλιος και να σε πλημμυρίζει η χαρά!

Η νέα γενιά της μουσικής και ο ήχος της είναι εδώ. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού θα το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζαζ που θα μας πει για μία ακόμη φορά.

«Εγώ θέλω αγάπη, χαρά, καλή διάθεση, δεν είναι τα χρήματα που θα με κάνουν ευτυχισμένη, θέλω να πεθάνω με το χέρι στην καρδιά! Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε την ελευθερία, ξεχάστε όλα τα στερεότυπά σας, καλωσορίσατε στην δική μου πραγματικότητα!».

Info

03 Σεπτεμβρίου 2013 
ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, Αθήνα 
Ώρα: 20.15 Marietta Fafouti and band - Become the sun suumer tour. Ώρα: 21.15 Zaz - Recto verso world tour. Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 35 €, φοιτητικό 25 €. Πληροφορίες - Προπώληση: 210-6980044, www.viva.gr, PUBLIC και ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.