Το Θεατρικό Εργαστήριο ΔήμουΔάφνης-Υμηττού «Διάθλαση» παρουσιάζει το έργο με τίτλο «Μια βροχή να μας σώσει», σε σκηνοθεσία Γιώργου Γιαννακόπουλου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βράχων 2013, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.

Η φωνή Θεού που ξυπνά το Σωτήρη –έναν απλό και φορόπληχτο ταβερνιάρη – του ανακοινώνει ότι ο κατήφορος που έχει πάρει το ανθρώπινο γένος δεν έχει σταματημό κι’ έχει ήδει προγραμματίσει έναν παγκόσμιο κατακλυσμό που δεν θ’αφήσει τίποτα όρθιο!
Σε μόνο 7 μέρες!

Ένα εφιαλτικό σενάριο....που μπορεί όμως να γίνει και χειρότερο!
Επέλεξε εκείνον για να φτιάξει τη κιβωτό και να σώσει λιγοστούς ενάρετους ανθρώπους και τα ζώα - ως είθισται!
Ο Σωτήρης - που οι κατασκευές δεν περιλαμβάνονται στα ταλέντα του μιας και δυσκολεύεται ακόμα και στα Λέγκο - προτιμά να πείσει τον Κύριο ότι στη πραγματικότητα έχει καλοσύνη και ομορφιά αυτός ο κόσμος και δεν του αξίζει να καταστραφεί.
Έχει μόνο 7 μέρες!

Φυσικά δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του (άλλωστε τι ενδιαφέρον θα είχε ένα έργο για ένα πρόσωπο και μια φωνή από τον ουρανό) έτσι, ζητά τη συνδρομή του συνεργάτη του, ενός ατζέντη παρηκμασμένων ψευτοκαλλιτεχνών, που βρίσκει την ευκαιρία να διαφημίσει το «εμπόρευμα» του και να διεκδικήσει ένα καλό μερίδιο στη «μετά τον κατακλυσμό» αγορά.
Και μένουν μόνο 7 μέρες!