current views are: 7

10 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:18

Έχεις άστρα… (10 Δεκεμβρίου 2014)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Δεκεμβρίου 2014).

Δημοσίευση 06:18’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Δεκεμβρίου 2014).

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Δεκεμβρίου 2014).

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η προσπάθειά σου να πλησιάσεις κάποια άτομα και να λύσεις τις μεταξύ σας διαφορές θα στεφθεί αυτή την Τετάρτη με επιτυχία και θα νιώσεις ήρεμος και ικανοποιημένος από τις εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι όλες σου οι κινήσεις και τα λόγια σου να είναι απόλυτα ειλικρινή και να βασίζονται σε πραγματικό ενδιαφέρον. 

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Μόνο κοίτα μήπως η πολλή αισιοδοξία σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον. 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν. 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Στον ελεύθερο χρόνο σου κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και άλλαξε τη διατροφή σου. Να δεις ότι έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου θα σου δώσουν ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερωθείς στην οικογένεια σου και στους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα οι ευκαιρίες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, αν θέλεις να πετύχεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες κινήσεις σου, που βλέπεις ότι δεν σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Κι αν η κρίση σου αυτή τη στιγμή είναι θολωμένη, ζήτα την συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και βγες από τον λήθαργό σου, προτού πέσεις περισσότερο. 

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, οι ευκαιρίες που θα έχεις αυτήν την Τετάρτη θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι επίσης πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου και μην χάνεσαι στις λεπτομέρειες. 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά, πολλά θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές, η διάθεσή σου επίσης και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, κοίτα να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Τετάρτη θα περιορίσει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια από την μεριά σου, για να κρατήσεις ως έχουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η επιτυχία σου έγκειται στην υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια που θα υιοθετήσεις.


σχετικα αρθρα