Με ένα «Καλοκαίρι Αγκαλιά…» χωρίς «Διεύθυνση» αλλά με δροσερές, ανανεωμένες και δυναμικές αποσκευές – τραγούδια, η Μελίνα Ασλανίδου έρχεται για μια συναυλία στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τη γνωστή παρέα αγαπημένων φίλων της μουσικών θα μοιραστεί τη σκηνή και με καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Sunny Μπαλτζή, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Τζουγανάκης.

Ξεκινώντας με ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών, ισπανικές συχνότητες με φλογερά flamengo, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» και απογειώνει τα live με γνωστά λαϊκά και διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών. Παρέα με τους αγαπημένους της φίλους και σπουδαίους καλλιτέχνες, με πολλές ανατρεπτικές μουσικές εκπλήξεις και απρόβλεπτες διασκευές με τραγούδια που θα συγκινήσουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό.