Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και ο ανταγωνισμός, τόσο στο φιλικό όσο και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, δεν σε αφήνουν να σκεφτείς καθαρά, φίλε Κριέ. Αν δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, σίγουρα έχεις σοβαρές προοπτικές να πετύχεις αυτό που θέλεις. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, μη δίνεις σημασία σε αυτά που μπορεί να ακούς από τους γύρω σου και είναι σίγουρο ότι με τις δυνατότητες και το μυαλό που έχεις, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, αγαπητέ Ταύρε, προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή και μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Άρχισε σιγά-σιγά να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτό που νιώθεις. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν βοηθιέσαι καθόλου και μάλλον κακό κάνεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν, φίλε Δίδυμε. Γενικά, οι αποδόσεις σου, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, θα είναι πολύ καλές και η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη, οπότε και θα μπορείς να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Καρκίνε, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αρκεί όμως κι εσύ να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις ή να προκαλείς τις αντοχές των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορούν όλοι να σε βοηθήσουν και ίσως θα πρέπει να καταλάβεις κι εσύ τις ανάγκες των άλλων.

Λέων

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, θα είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Λέων, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου πάντως είναι πολλές και ο δυναμισμός σου μπορεί να σε πάει πολύ μπροστά. Φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό, για να θέσεις σε εφαρμογή όλα σου τα σχέδια.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε ωθεί να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις στο θέμα της επικοινωνίας, που αυτή τη στιγμή σου χρειάζεται. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά, αγαπητέ Ζυγέ. Όμως, συγκρατήσου και φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Η δυναμική σου πλευρά και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις την τάση να βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις μέσα από το δικό σου πρίσμα, φίλε Σκορπιέ. Θα πρέπει όμως να έχεις περισσότερο ρεαλισμό, αν θέλεις να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη πάντως, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την θετική της ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις όσα σχεδιάζεις για το μέλλον.

Τοξότης

Καλό θα ήταν σήμερα να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση, αγαπητέ Τοξότη. Κάνε μια ανανέωση ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, τις συνήθειες της διατροφής σου και άλλα τέτοια καθημερινά, και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις που θα προκύψουν, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που δεν πρέπει, καθώς νοιώθεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που παραμένουν σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στην Παρθένο, σε ευνοεί σημαντικά και με λίγη παραπάνω προσπάθεια, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Απλώς ακολούθησε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, να ξέρεις πως ευνοείται κάθε δημιουργική απασχόληση, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο σε ευνοεί, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Ίσως επίσης να θελήσεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι ξεκινά μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα σχέδιά σου, γι’ αυτό προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Ιχθείς

Η ημέρα σου ξεκινάει με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα, φίλε Ιχθύ. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις όμως βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί, αρκεί να είσαι σίγουρος για κάθε σου βήμα.