Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Η σημερινή μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, σου προκαλεί μια έντονη περισυλλογή, αγαπητέ Κριέ, και την ανάγκη να κατανοήσεις καλύτερα διάφορα ζητήματα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και μια εξήγηση για τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε προβληματίζουν. Μη διστάσεις να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους για όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να σε βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση

Ταύρος 

Αν και το τελευταίο διάστημα είχες αρκετές καθυστερήσεις που σε έχουν αγχώσει, φίλε Ταύρε, τα πράγματα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή και ηρεμία, για να μην κάνεις λάθη. Πάντως η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα, που έχεις παραμελήσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σου χρειαστούν αρκετοί άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, φίλε Δίδυμε, και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες θα σου χαλάσουν τη διάθεση και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις όπως θέλεις, φίλε Καρκίνε. Είναι καιρός να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που σου δημιουργούν πρόβλημα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα.

Λέων

Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό σου, αλλά και στη συμπεριφορά σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο προχωρημένα ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι. Επίσης, να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να σε υποστηρίξουν, οπότε μίλησέ τους άφοβα

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό, ευνοούνται οι συναναστροφές και οι επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά, θα την απολαύσεις τη σημερινή μέρα, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Σκορπιός

Αν σήμερα κάνεις υπομονή, φίλε Σκορπιέ, θα αρχίσεις να ανταμείβεσαι γι’ αυτή. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα δεις πως πολλές υποθέσεις που παρέμεναν στάσιμες, αρχίζουν και εξελίσσονται και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Άλλωστε, πρέπει να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή Τετάρτη θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της, την όρεξη να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Τοξότης

Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός, φίλε Τοξότη, αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως αυτά που προέρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα για να μπορέσεις να κάνεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις να σε παρασύρει η ένταση που μπορεί να νιώθεις, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να τελειώνεις με κάποια ζητήματα. Γενικά η μέρα είναι πολύ θετική και λίγα είναι τα εμπόδια που μπορούν πραγματικά να σε σταματήσουν, όποτε μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Υδροχόε, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις, να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν, γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, το τελευταίο διάστημα σου έφερε καθυστερήσεις και άγχος, με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι όλα μένουν πίσω και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Σήμερα θα δεις ότι πολλές από αυτές τις καταστάσεις αρχίζουν να εξελίσσονται, και μάλιστα με τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά τυχερός. Μην παρασυρθείς, βέβαια σε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα τα καταστρέψεις όλα.

TAGS