Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Κριέ, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, με την Σελήνη από τον Τοξότη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Ταύρος 

Η σημερινή μέρα, αν είσαι Ταύρος, φέρνει για εσένα κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Δίδυμε, είναι πραγματικά δύσκολη για εσένα, καθώς η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις, σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Καρκίνος

Σήμερα, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, φίλε Καρκίνε, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ήλιο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, φίλε Παρθένε, και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Ο Ερμής, που κινείται στο Ζυγό, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα, σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική, ειδικά σε ό,τι αφορά σε σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο, ίσως σε ξεγελάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Σκορπιός

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, φίλε Σκορπιέ, να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές, που σου χαρίζει η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Τοξότης

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα, φίλε Τοξότη, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η αρνητική όψη της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Ήλιο, και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται, ειδικά σήμερα, να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πέμπτη, φίλε Αιγόκερε, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν, γιατί θα αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι η όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο, κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες, που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Υδροχόος

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, φίλε Υδροχόε, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ιχθείς

Η σημερινή Πέμπτη, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχει αρκετή ένταση κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

TAGS