Τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι φθινόπωρο στην πόλη σημαίνει μουσικά ακούσματα και νότες που αλλάζουν για λίγο την καθημερινότητα μας και ανανεώνουν τη διάθεση.

H Big Band θα βρίσκεται με jazz δημιουργίες την Παρασκευή 13/9 στις 8.30μ.μ. στον πεζόδρομο της Διονύσιου Αρεοπαγίτου και το Σάββατο 21/9 στις 12 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Η Χορωδία την Τετάρτη 18/9 στις 8.30μ.μ. θα δώσει μία συναυλία «A Cappela» στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά», ενώ την Κυριακή 29/9 στις 8μ.μ. στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11, Πλάκα) θα τη συναυλία με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι για τρεις σημαντικές θεατρικές παραστάσεις: τον Κύκλο με την κιμωλία του Μπέρτολτ Μπρεχτ, τον Ματωμένο γάμο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα και το Παραμύθι χωρίς όνομα του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής τη Δευτέρα 23/9 στις 8.30μ.μ. συμπράττει με τον Μπάμπη Τσέρτο σε μία συναυλία στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμο Αγ. Βαρβάρας. Επίσης, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής θα δώσει δύο συναυλίες στην κατασκήνωση του Αγ. Ανδρέα, προσφέροντας ευχάριστες στιγμές στους κατασκηνωτές της Τρίτης Ηλικίας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.