Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Κριέ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, που η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Ταύρος

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις, αγαπητέ Ταύρε. Προσπάθησε να είσαι πιο αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Δίδυμοι

Το σημερινό Σάββατο πρέπει να είναι αφιερωμένο σε εσένα, φίλε Δίδυμε, και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Το αποψινό βράδυ θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και ο Άρης με τον Ουρανό.

Καρκίνος

Επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, φίλε Καρκίνε, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα αλλάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις σε μια αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Λέων

Το σημερινό Σάββατο σου δίνει το πάνω χέρι, φίλε Λέων, προκειμένου να τακτοποιήσεις ζητήματα, που δεν πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Ζυγός

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Ζυγέ, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Σκορπιός

Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, φίλε Σκορπιέ, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Φρόντισε να βρεθείς με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Τοξότης

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Τοξότη, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Στη δουλειά σου, φρόντισε πρώτα να ξεμπερδέψεις με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Γενικά, βάλε βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου.

Αιγόκερως

Επιτέλους, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και τώρα μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία σου, αλλά και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που θα εξελιχθεί σε καλό φίλο.

Υδροχόος

Το σημερινό Σάββατο σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, φίλε Υδροχόε, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, ώστε να δρομολογήσεις καλύτερα και ευκολότερα τα σχέδια σου. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που θα κάνει την εμφάνισή του θέλει προσεχτικό χειρισμό από μέρους σου.

Ιχθείς

Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, αγαπητέ Ιχθύ, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.