Διάβασε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Σεπτεμβρίου).
 

Κριός

Το σημερινό Σάββατο είναι πολύ θετικό για εσένα, φίλε Κριέ, και αυτό φαίνεται καταρχήν στη διάθεσή σου. Είσαι πολύ ανεβασμένος και έχεις έντονη κοινωνικότητα, που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία, μέσα από γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει στη λύση πολλών προβλημάτων, που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Ταύρε. Έχεις τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια να δώσεις οριστικές λύσεις και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Μίλα στους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν και θα δεις ότι είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Δίδυμοι

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει λίγο σκεπτικό και προβληματισμένο, αγαπητέ Δίδυμε. Η διάθεσή σου χαλάει κυρίως εξ αιτίας κάποιων ατόμων, που διαφωνούν μαζί σου και σε βάζουν σε αντιπαραθέσεις χωρίς να το θέλεις. Προσπάθησε να μείνεις ουδέτερος και μην επηρεάζεσαι, γιατί υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα για εσένα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να αξιοποιήσεις τη σημερινή μέρα για οργανωθείς και να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Μην αφήνεις να στέκονται εμπόδιο κάποιες καταστάσεις, που μπορούν να λυθούν. Ειδικά θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, μπορούν σήμερα να εξελιχθούν θετικά.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μην κοιτάς τα διάφορα προβλήματα άπραγος και αγχωμένος. Μίλησε με δικούς σου ανθρώπους και ζήτησε τη βοήθειά τους. Μη διστάσεις να πάρεις δραστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν έχουν κάποιο ρίσκο. Οι πλανήτες ευνοούν τις κινήσεις σου.

Παρθένος

Σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορα σχόλια, που μπορεί να φτάνουν στα αφτιά σου, αγαπητέ Παρθένε. Μόνο προβλήματα θα προκαλέσεις, απαντώντας σε αυτά. Βρες χρόνο και ενέργεια για τα δικά σου άτομα. Σήμερα θα σε χρειαστούν.

Ζυγός

Η ενεργητικότητα που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να γίνει παγίδα και να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Μην είσαι επίμονος, αλλά φέρσου διπλωματικά σε συζητήσεις που θα προκύψουν. Έτσι, θα πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σου δείξει μέσα από διάφορες περιστάσεις ότι πρέπει να λάβεις πιο ενεργή δράση, για να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στα θέματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αντιθέτως, δείξε όλες σου τις ικανότητες και το τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις.

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, έχεις μια διάθεση δημιουργίας και αυτό σε γεμίζει και σου φτιάχνει το κέφι. Είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με ανθρώπους που σε χρειάζονται ή να επιδοθείς σε ασχολίες που σε γεμίζουν και έχουν να κάνουν με έκφραση και επικοινωνία. Προσοχή να μην δώσεις υποσχέσεις, που δεν θα μπορείς να τηρήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξέρεις πολύ καλά ποιες είναι οι προτεραιότητές σου, γι’ αυτό μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να σε πάνε πίσω. Έχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου και θα μπορέσεις να καταφέρεις όσα θέλεις. Μέσα σε όλα αυτά, φρόντισε και την ξεκούρασή σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Υδροχόος

Το σημερινό Σάββατο είναι αρκετά φορτωμένο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Συγκεντρώσου σε όσα έχεις να κάνεις και μη δίνεις σημασία σε κουβέντες ή κινήσεις ατόμων, που μόνο να σε συγχύσουν θέλουν. Δεν έχεις την πολυτέλεια να απαντήσεις και να ασχοληθείς με όλα. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και πρέπει να τον αξιοποιήσεις σε πιο σημαντικά ζητήματα.

Ιχθείς

Είσαι σε μια μέρα πολύ δημιουργική, φίλε Ιχθύ, και αν δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, μπορείς να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Χρειάζεται όμως καλός προγραμματισμός και ψυχραιμία, για να μην κάνεις επιπόλαια λάθη. Φρόντισε να τελειώνεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος και συνέχισε με τις αλλαγές που αφορούν στο παρόν σου.